понеделник, 25 юли 2011 г.

Най-великият диджей на всички времена Tiësto открива Solar Summer Festival на 30-ти юли

Пристига със собствен самолет и невероятно мултимедийно шоу

Обявеният наскоро за „Най-великият диджей на всички времена” – Tiësto ще открие Solar Summer Festival на 30-ти юли. По традиция лятното турне на Yalta club на Слънчев бряг събира на едно място най-големите имена от световната електронна сцена. Тазгодишното 10-то юбилейно издание на фестивала няма да изневери на традицията с 4 мега събития в периода 30-ти юли – 11-ти август.

Началото ще постави Tiësto, който, въпреки натоварената си програма, прие поканата на Yalta club за втори път да участва на Solar Summer Festival. При предишната му визита на фестивала през 2009 г. 10 000 фена на електронната музика станаха свидетели на невиждано до тогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часовия му сет. Затова за 30-ти юли холандската мега звезда си е поставила още по-амбициозни планове за своето изпълнение. Огромна сцена ще се извиси на плажа на Cacao Beach, а специални лазери, доставени от чужбина и 6 оръдия за дим ще потопят родните фенове в уникалния саунд на Tiësto. В гостуването си у нас той ще представи новия си албум „CLUB LIFE - Volume One Las Vegas”, чиято премиера бе през април.

„Ще бъдете доста изненадани, като чуете моя личен плейлист. Харесвам различни видове музика, затова и продължавам да се развивам като артист, който не може да бъде определен с един съществуващ стил.” – загатва за музикалната си селекция Tiësto.

Като истинска звезда с безброй ангажименти, за второто си гостуване на Solar Summer Festival той ще пристигне със собствен самолет. Сред малкото негови изисквания към организаторите е залегнало условието той да бъде превозен от летището до Слънчев бряг с автомобил, модел 2011г. Обяснимо заради хилядите му фенове у нас, Tiësto е пожелал той и екипът му да бъдат регистрирани под чужда самоличност в 5-звездния хотел в курорта, в който ще пребивават.

И след като Tiësto отново покаже на родната публика защо е сред най-титулованите диджеи, на 5-ти август за първи път на една сцена у нас ще видим двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. На следващата вечер, 6-ти август, парти щафетата ще поемат 3-ма безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand. Финалът на Solar Summer Festival е запазен за рекордьора по титли диджей № 1 за последните четири години – големият Armin Van Buuren. Гостуващата звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие. А сложните светлинни режисури са поверени на Емил Георгиев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар