събота, 30 юли 2011 г.

БАСЪТ ЩЕ Е НА MAX НА SPIRIT OF BURGAS, BECK’SPERIENCE НА МАХ!

Футуристична сцена обявена на черноморския топ летен фестивал

SPIRIT of Burgas и MaxTelecom обединиха сили, за да представят гордо MaxBASS – новата сцена на водещия български летен фестивал, която ще е точно до главната сцена и ще се захранва от масивна звукова система, ще представи топ ниво лайнъп и голямо количество ниско честотни вибрации. Български и международни изпънители ще помогнат за трансформирането на мястото наоколо и превръщането му в естествен хабитат за феновете на futuristic rhythmic bass музиката.

Програмата на сцената е внимателно подбрана и програмирана от промоутърите на лейбъла Mirizma, така че да влючва и DJ–и, и живи изпълнения с изразен афинитет към avant-garde dancehall и dubstep, drum`n`bass и dub по-специално.

Петък вечер MaxBASS ще посрещне една от легендите на atmospheric drum`n`bass – изпълнителят на Soundtrax, известен като Big Bud (UK). Съботата ще е посветена на dubstep с французина Von D, известен с многобройните си шоута из цял свят, изнесени през 2010 и 2011, и топ издания за лейбъли като Boka и Argon. Специалният гост в неделя ще бъде руснакът Kelt, който ще представи своята скречи селекция. Водещ през всички вечери ще бъде добре познатият и много ценен заради предишни появи в събития на H.M.S.U. - MC Coppa.

Българските изпълнители ще бъдат достойно представени от артисти от водещи местни музикални формации като H.M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. MaxBASS ще приветства ветераните на електро-акустичният drum`n`bass - R.O.B.T.F, заедно с други живи проекти като Kliment&Nambient/Artmospheric/ и Hyperqube /Mirizma/. На сцената ще се изявят и основателите на H.M.S.U. - jungle/techstep умовете Targy и Аcidtrip, докато повече барабни ще има от Zion/Zionlionz/, Monk /BassWarriors/ и младият талант Fai7h и Techdown.

Българският реге талант NRG D ще представи новия си албум, докато Стоян от Play Events представя едночасов видео-микс. Забележително появяване в лайнъпа ще направи с предстоящото си шоу талантливата изпълнителка на чело Магдалена Петрович. Тя ще бъде акомпанирана от добре познатия dubstep/drum`n`bass селектор Георги Пенков, печелил аплодисментите на миналогодишното издание на Drum’n’Jazz. В лайнъпа ще се включат и Fortunah/Mirizma/, Dynamic/Mirizma/, Chakradancer Live!, Cinnamint /Artmospheric/, DaftDub и други.

За визуалните ефекти в реално време ще се грижи PsyWarrior /BassWarriors/, а звуковата система ще бъде построена и поддържана от саунд-специалистите на ClearSound.

В духа на летния бриз и празненствата на открито MaxTelecom обяви игра с безплатни билети за фестивала – можете да се регистрирате и да участвате на www.spirit.maxtelecom.bg.

Пълната фестивална програма за всички сцени е достъпна на www.spiritofburgas.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар