петък, 8 юли 2011 г.

Anneke Van Giersbergen на Jack Daniel’S рок арената на Spirit Of Burgas 2011

Магнетичната бивша певица на The Gathering ще бъде ХЕДЛАЙНЕР на Рок сцената в последната вечер на фестивала в Бургас – 14 август.

АНЕКЕ Ван ХИРСБЕРХЕН и нейната ГРУПА ще излязат на JACK DANIEL’s РОК Арената веднага след края на шоуто на DEFTONES на Главната сцена и на практика ще дадат един страхотно романтичен финал на Фестивала.

Ангелският глас на АНЕКЕ създава истинска магия, не само в най-съществените албуми на култовите The Gathering, но и като гост-вокал в албуми на Napalm Death, Moonspel, Devin Townsend, Ayreon и много други.

След като напусна The Gathering през лятото на 2007, тя започна изумителна солова кариера, като новият й проект се казваше Agua de Annique.

През септември се очаква новият албум на певицата, този път подписан просто като ANNEKE Van GIERSBERGEN. Няколко седмици преди това, ще имам уникалния шанс да чуем песни от него на живо на Spirit of Burgas 2011.

И тази година Jack Daniel's РОК Арената на Spirit of Burgas 2011 се програмира от радио Тангра Мега Рок и ще представи силна селекция от български и чужди рок банди.

Както вече ви съобщихме, джипси пънк шайката от Сиатъл, KULTUR SHOCK ще се представи в събота, 13 август.

Шоуто ще се случи и в партньорство с Beck’s - немска марка бира номер едно в света, която и тази година е основен партньор на фестивала.

Очаквайте в началото на следващата седмица още подробности и за другите участници на Рок Арената на SPIRIT of Burgas 2011.

Няма коментари:

Публикуване на коментар