понеделник, 11 юли 2011 г.

The Game пристига в типичния за него Gangsta стил-лимузини, скъпи напитки и красиви жени!

Джейсън Теръл Тейлър или познат като THE GAME, избра България за отправна точка на европейското си турне по промотирането на предстоящия "The R.E.D. Album".

"Това е най-изключителният албум в кариерата ми", твърди въодушевено The Game, поради факта, че отново ще работи с Dr. Dre - изпълнителният продуцент на дебютния му албум The Documentary, номиниран за две награди Грами. Други продуценти в "The R.E.D. Album" ще бъдат и Pharrell, Cool & Dre, Hit-Boy, Maestro и Lex Luger, а гост изпълнители ще са Нели Фуртадо, Lil Wayne и Busta Rhymes.

Big Sha и най-добрия Хип Хоп DJ на България-DJ Swed Lu са подготвили подобаващо посрещане на американската Gangsta Rap звезда и неговият екип! По негово изискване са наети скъпи лимузини, а бекстейдж зоната на Летен театър Бургас ще бъде "заредена" с обилно количество водка Ciroc (собственост на P. Diddy), шампанско Christal (от по 150 евро бутилката), както и солидна цифра бутилки от любимата марка коняк на рапъра-Hennessy!

Веднага след концерта кортежа на рапъра ще посети Слънчев Бряг и клуб Мания за официалното Афтър парти на събитието, където купонът ще продължи до зори!

Билети за концерта можете да закупите в мрежата на Eventim на цена 35лв., а в деня на събитието на касите на летения театър в Бургас на цена 45лв.

The Game пристига в България по покана на Big Sha и DJ Swed Lu и е организиран в сътрудничество с Blast Off Ideas Management!
The Game-"На живо в България",13 Юли, Летен театър Бургас,

Няма коментари:

Публикуване на коментар