събота, 30 юли 2011 г.

НА ТЪМНО“ СЦЕНАТА НА SPIRIT OF BURGAS ОТНОВО С АТРАКТИВНА ПРОГРАМА

Трета поредна година веригата „На тъмно“ е подготвила незабравими моменти за посетителите на най-големия музикален фестивал в България – Spirit of Burgas!

“И тази година сме се постарали да съберем едни от най-добрите изпълнители на българската сцена и съм убеден, че в „На тъмно“ зоната ще се случи един от най-бурните купони на фестивала” – твърди Ник Тодоров – организатор и собственик на веригата.

Още на 12 август 2011 „На тъмно“ сцената ще взриви настроението с купонджиите от Обратен ефект, 7EDEM и Млък. Преди тях същия ден ще забият Bright Sight и бургазлиите Bee in the Bonet. Краят на вечерта отново е отреден на диджеите от ZION LION. Техния REGGAE EXPERIENCE ще сложи финалния акорд и на трите фестивални дни на „На тъмно“ сцената.

Втората вечер е отредена за хедлайнерите The Pomorians, подгряти подобаващо от La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine), FRONTERO, MAZUT и ROCCO E Freddy.

За последната фестивална вечер (13 август) „На тъмно“ и рок дамата на българската музика – Милена - са подготвили незабравимо преживяване за всички. Шоуто ще бъде подплатено подобаващо и от алтърнатив бандитите Macrophone, както и от Viperfish и No Values!

Освен традиционната сцена, организаторите от „На тъмно“ са се постарали да осигурят на феновете добър звук и осветление, фен зона и атрактивна шатра с изненади и най-новите продукти и идеи на „На тъмно“.

„На тъмно“ сцената се реализира и с подкрепата на Beck’s - немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.

Очаквайте още подробности за артистите и за „На тъмно“ зоната на фестивала!

Пълна програма на сцената „На тъмно”

12.08 – Петък

ОБРАТЕН ЕФЕКТ
7EDEM
МЛЪК
Bright Sight
Bee in the Bonet
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

13.08 – Събота

THE POMORIANS
La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine)
FRONTERO
MAZUT
ROCCO E Freddy
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

14.08 – Неделя

МИЛЕНА
Алкофилия
Силует
Macrophone
Viperfish
No Values
ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

Няма коментари:

Публикуване на коментар