понеделник, 4 юли 2011 г.

НОКАУТ И ILLMATE ПОДГРЯВАТ BECK’SPERIENCE КОНЦЕРТА НА HOUSE OF PAIN

Beck`sperience концертът на HOUSE OF PAIN, с който дългоочакваната банда от Калифорния ще подгрее публиката, ще се случи на 5 юли в зала „Христо Ботев”.

Самите Everlast, Danny Boy и компания ще бъдат подгрявани от българските хип-хопъри ILLMATE и НОКАУТ.

Артистите от прочутия роден лейбъл ILLMATE са неизменен съпорт на националните подгряващи Beck`sperience The SPIRIT of Burgas партита от самото им начало тази година. Те ще присъстват и на грандиозния финал на лятната парти вълна - концертът с HOUSE OF PAIN на 5 юли. ILLMATE са и сред имената в третата денс нощ на основната сцена на фестивала SPIRIT of Burgas. Там ще ги видим след полунощ на 14 август. А на 5 юли, FARS, WOSH MC, LOGO5 и DJ DARKSTEP ще подготвят публиката за появата на взривяващите HOUSE OF PAIN на сцената в зала „Христо Ботев”.

Част от цялата емоция ще бъде и марка Beck’s, партньор на фестивала и цялата подгряваща програма, за втора поредна година.

НОКАУТ са другия съпортър на Everlast и Danny Boy. За Gaydata и Gaza със сигурност това е сбъдната мечта, защото още при старта им през 1996г. в Бургас, една от бандите, които инспирират насоката на стила им е именно HOUSE OF PAIN. НОКАУТ се афишират като хардкор хип-хоп експеримент и едва ли има запален хип-хопър в България, който да не познава експлозивното им звучене, което със сигурност ще нажежи максимално градусите преди появата на HOUSE OF PAIN.

Залата отваря врати в 18,30ч. Шоуто с подгряващите ILLMATE и НОКАУТ стартира в 19,30ч. HOUSE OF PAIN ше се появят на сцената малко след 21ч.

Лица под 18 години могат да посетят концерта само с придружител, който на входа трябва да попълни и предаде на охраната декларация, с която заявява, че се явява настойник на въпросното непълнолетно лице и носи отговорност за него по време на целия концерт. Декларацията може да бъде изтеглена и от сайта www.spiritofburgas.com – секция Инфо/ Под 18.

Мърчанзайзинг на HOUSE OF PAIN, както и чисто новия официален мърчандайзинг на фестивала SPIRIT Beach Wear ще се продава по време на концерта. Промо екипите на Beck’s също ще са там и ще осигурят награди чрез специална игра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар