вторник, 12 юли 2011 г.

6 фена с персонална среща с парти иконата Roger Sanchez


Световната звезда пристига в Yalta Club по случай 7-мия рожден ден на Радио NOVA

Шестима фена на електронната музика ще имат уникалната възможност за персонална среща с парти иконата Roger Sanchez, който пристига в Yalta Club на 15-ти юли по случай 7-мия рождения ден на радио NOVA. Късметлиите, които ще се видят очи в очи и ще се снимат със своя идол ще бъдат избрани от игрите на Yalta Club и радио NOVA, чиито условия могат да бъдат видяни във фейсбук - http://www.facebook.com/?ref=home#!/yaltaclub, както и на сайта на медията www.radionova.bg.



Roger Sanchez e един от най-известните световни DJ-и, особено популярен и сред българската публика, която може да слуша предаването му Release Yourself само на честотата на радио NOVA – 101. 7FM, всеки петък от 18:00, с повторение в събота от 17:00. Ремиксирал е звезди като Michael Jackson, Diana Ross, Simply Red, Depeche Mode, Kylie Minogue и The Police. Издава номер едно хит – Another Chance през 2001г., а през 2002г. създава музикалната си къща Stealth Records. През 2004г. печели награда Грами за ремикса си на Hella Good на No Doubt.

Десетгодишното предаване на Roger Sanchez Release Yourself, което в България се излъчва от 2004 г. единствено по радио NOVA, има аудитория от 1 200 000 души в повече от 20 страни. То му печели награда за най-добър podcast на International Dance Music Awards, а самият Sanchez става House DJ на годината за 2007 в Ибиса.

На 15 юли феновете на Roger Sanchez ще могат да го чуят и видят на живо в Yalta Club с подкрепата на водка №1 в света -Smirnoff, а слушателите на рожденика - радио NOVA ще са сред привилегированите да посетят партито със специални пасове, които медията вече раздава.

Гостуването на Roger Sanchez е последното за сезона събитие за Yalta Club, преди партитата да се преместят на морето в очакване на старта на Solar Summer Festival 2011 (solar.yaltaclub.com). Морските мега събития ще стартират на 30-ти юли с „най-велик диджей на всички времена” – Tiësto. Маратонът ще продължи на 5-ти август с най-актуалните техно величия – Loco Dice и Dubfire, а на следващия ден и със звездната тройка - Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand. Финалът на 10-тото юбилейно издание на 11-ти август ще постави диджей № 1 за последните четири години – големият Armin Van Buuren.

Няма коментари:

Публикуване на коментар