петък, 8 юли 2011 г.

Вегетариански изкушения за култовите Soul II Soul

Богато вегетарианско меню от традиционни постни български ястия са подготвили организаторите от Bushmills за първата визита у нас на половинката от култовата британска легенда Soul II Soul - Jazzie B. За гостуването си у нас авторът на безспорните хитове ‘Keep On Moving’ и ‘Back To Life’ пристига в компанията на две вокалистки. Така с майсторските си умения зад пулта и живите вокали, Jazzie B ще покаже и на родните фенове защо медиите по света го наричат „доставящият удоволствия”. Така в разгара на лятото, първо Варна (14-ти юли, клуб Xtravaganzza), а след това и Пловдив (15 юли, Амфитеатъра) ще бъдат заляти от солидна доза фънк, соул и диско.

В изискванията за храна на двукратния носител на Грами, освен постни ястия, присъства и риба, която задължително трябва да е приготвена на пара. Като подарък Jazzie B ще получи от своите домакини бутилка 21-годишно отлежало едномалцово уиски Bushmills, което миналата година беше отличено с престижната награда „Най-добро ирландско малцово уиски” на Световните уиски награди в Лондон.

И за двете му изяви в България, организаторите са подбрали подгряващи артисти, които стилово допълват специалните гости на вечерта. Във Варна горещ танцувален сет на DJ Ilko ще подгрее гостите на специалното Bushmills Brothers събитие, а в Пловдив честта се пада на софийската фънк банда SouthWick. Известни с уменията си да вдигат адреналина на публиката и в комбинация с динамичния сет на Jazzie B, гарниран с живи вокали, партитата дават заявка за безкраен танцов маратон.

Билети за двете Bushmills Brothers събития могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg на цена от 10 лв., а на място в деня на събитието те ще се продават по 15 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар