четвъртък, 7 юли 2011 г.

Carlo Lio, Utkan, Мakcim и Tony Boogs ще лагеруват на Airdance Music Festival - Витоша този уикенд

На 8 и 9 юли Витоша отново ще бъде най-горещата музикална точка в София. Причината е вторият за тази година Airdance Music Festival, което ще се проведе този уикенд.

Пригответе се за една голяма порция планински въздух, звездно небе, най-доброто от електронната музика и много от световното парти уиски J&B.


Звездата на второто издание на Airdance е любимецът на Dubfire - Carlo Lio. Той пристига в петък, за първото си гостуване у нас, заедно с гръцкия си колега DJ George Delkos. Carlo e обещал да направи над 5 часов сет, с който да подлуди българската публика. Съпорт на канадеца от българска страна ще бъдат диджеите Gabriel, Andrez, Rady, Lion, Marsel Rohas и много други.

В събота партито на Витоша продължава с турската перла Utkan, а директно от Амстердам пристигат Мakcim & Tony Boogs. Освен международните звезди, на фестивала ще се изявят и над 20 от най-добрите български звезди като Gabriel, Andrez, Niko Valt, Rady, Lion, Deеpjack, Dossiu Amudjev и други. Отново музикалната плейлиста ще бъде богата на различни стилове от електронната музика. Всичко това ще бъде аранжирано с много декорация, запленяващо светлинно шоу и изкусителни танцьорки.

Организаторите са се погрижили за лесния достъп на всички, желаещи да се срещнат с чудото Carlo Lio, като са осигурили безплатен транспорт от София до Витоша. Airdance Bus ще тръгва от Стадион Васил Левски в петък и събота с начален час 18 ч. и ще се движи и двата дни до 2:00 след полунощ, на всеки кръгъл час.

Билети за фестивала, преди петък, могат да бъдат закупени от bgbileti.com и партньорската мрежа, както и във верига магазини "JEFF" в цялата страна. Цените са 15 лв. за обикновен пропуск за целия фестивал, а на място 20 лв. в петък и 15 лв. в събота. С предварителна продажба можете да си купите и VIP билет за 30 лв, който включва: лесно влизане, безплатна напитка, специална зона с мека мебел и сепарета, обслужване. Зоната се намира в близост да главната сцена Арена 1 и има 180 градуса гледка към партито, както и достъп до сцената. VIP билети се купуват само с предварителна продажба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар