сряда, 23 ноември 2011 г.

Резидентът на Yalta Club Juan Alvarez стартира предаването Warm Up по Радио NOVA

В четвъртък на 24. 11. 2011 г. в ефира на радио NOVA за първи път ще прозвучи най-горещото house Warm Up парти на живо. Точно в 22ч. на 101. 7 FM и www.radionova.bg е първото излъчване на предаването на добре познатия на българското парти общество диджей от Yalta Club - Juan Alvarez.

Juan Alvarez започва да се занимава професионално с диджействане още през 1994 година, като първоначално пуска в малки клубове, където усъвършенства завидните си в момента умения зад пулта. Няколко години по-късно – през 1997 г., покрай музиката на артисти като Orbital, Peter Rauhofer и Boy George, Juan Alvarez открива новата си страст - house музиката. Именно по това време, той формира и своя уникален стил и разпознаваем профил на добър house DJ до най-малката прецизност - принос за това има и музиката на идолите му Danny Tenaglia и Underworld. Juan Alvarez е канен често за основен DJ в много известни за времето си клубове, а преди няколко години - става резидент и на един от най-добрите клубове не само в България, но и в света - Yalta Club. Феновете на електронната музика са имали възможността да го чуят да подгрява на много големи партита – като тези на световноизвестните - Roger Sanchez, Pete Tong, Mark Knight, Fedde Le Grand, Hernan Cattaneo, както и на събития като Solar Summer Festival.

Убедени в качествения и запомнящ се "warm up", който Juan Alvarez прави, екипът на радио NOVA го покани за месечно предаване в ефира си. Очаквайте неподражаемия му groovy, funky, techy house Warm Up всеки последен четвъртък от месеца от 10 вечерта до полунощ на честотата на радио NOVA www.radionova.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар