четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Младежкият сайт Teenews.eu организира конкурс за фото – комикс


Порталът  планира поредица от игри и конкурси, посветени на развиването на различни таланти сред младите хора
Младежкият  сайт Teenews.eu, който направи цялостен редизайн тази есен, обяви конкурс за фото – комикс на младежка тематика. Всеки желаещ може да изпрати на адрес [email protected] своята история в поредица от снимки (минимум пет на брой), без ограничения в тематиката (може да е за спорт, видеоигри, графити, училище или пък гаджета). Няма ограничения и в технологията – снимките могат да бъдат направени с фотоапарат, с телефон или с друго устройство. Към тях трябва да има и реплики. Подробности за правилата има на адрес: http://teenews.eu/?p=8233.
Всяко предложение за фотокомикс ще бъде публикувано на Teenews.eu. Конкурсът  ще има три кръга: първи кръг ще продължи от 24 октомври до 6 ноември  включително; втори кръг – от 7 ноември  до 20 ноември включително и трети  кръг – от 21 ноември до 11 декември включително.



Всеки месец един победител, избран с най-много Like (Харесвам) на Facebook страницата на Teenews.eu, ще получава две страхотни награди  от Canyon – слушалки, чанта или раница. Петимата подгласници ще получат  по-малка награда (фланелка или флашка) от младежкия клуб Difference. А в края на надпреварата (през декември) журито на конкурса ще избере големия победител, който ще получи страхотен фотоапарат. За финала ще се класират всички победители от трите кръга.
Повече  за Teenews.eu

Teenews.eu е сайт за всичко, което интересува младите хора. Сред темите, публикувани в него, са музика, спорт, гейминг, графити, хип хоп, танци, аниме, ларп, училище и др. Сайтът отразява активно живота на различните младежки общности и субкултури, а рубриката Съвети има за цел да помогне на младите хора да намерят себе си и да общуват по-пълноценно с връстниците си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар