сряда, 26 октомври 2011 г.

Специална техника пристига за концерта на РООН в България


Италианската  група е една от малкото в света, които притежават най-модерния дигитален  мултимедиен пулт

Специална техника  пристига за концерта на РООН в България. Групата е една от малкото в света, които са закупили най-новия модел дигитален мултимедиен пулт, който пресъздава на сцената атрактивно шоу, в което публиката става част от спектакъла. Техниката, тежаща над 5 тона, пътува с тях по време на цялото им турне в Италия и по света, дори и на турнето им в Канада. В България идва с няколко камиона. По покана на „Кантус Фирмус“ и радио Melody най-известната италианска рок група РООН идва отново в България този петък (28.10) от 20:00 ч. в зала 1 на НДК. Под акомпанимента на Класик ФМ М-Тел оркестър те ще изпълнят песни от най-новия си албум, както и най-популярните си хитове.
„За нас шоуто за публиката е много важно. Не можем да си позволим да направим компромис с нито един елемент от него. След повече от 30 години отново се връщаме в България, която за нас е много скъпа. Искаме да оставим у феновете си спомен за едно незабравимо преживяване“, споделя Ред Канциан, басист на групата. „Голямото предизвикателство в този концерт е, че за първи път в историята на групата ще свирим с голям симфоничен оркестър. Знаем, че музикантите от Класик ФМ М-Тел оркестър са на много високо ниво и сме сигурни, че ще се получи невероятен спектакъл.”

Билети за концерта на POOH на 28 октомври 2011 в София, могат да бъдат закупени на цени от 30 до 60 лева в касата на „Кантус Фирмус“ в НДК и онлайн в страницата на ticketsbg.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар