четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Deep Zone правят фурор в Китай


След  успеха на първото турне на групата в Китай поканата за втора част не закъснява. И така Дийп Зоун без да вдигат много шум около себе си потеглиха за 20 дневно турне в Поднебесната Империя. Още от първата вечер  те предизвикват фурор и дълги опашки пред клубовете където нашите представят изцяло промененото си лайв шоу заедно с новата си певица Надя (NADIA).  Другото нещо с което Deep Zone продължават да ни изненадват е уникалния 42 инчов “Touch Screen” DJ пулт (който наподобява огромен IPad) който няма никакви копчета като всичко се управлява от движения с ръце по специална  стъклена повърхност.

„Искаме да представим нещо ново и различно което да те кара да се чувсташ, че си част от нещо специално  докато сме на сцената. За това предприехме тази инвестиция в тази наистина уникална „машинка” която между другото спечели награда за „най-иновативна технология” на списаниe Dj Mag. С това нещо на сцената се чувствам като част от „междузведни войни” – споделя Дидо.
Deep Zone се връщат в България на 8-ми ноември и скоро ше бъде представена и най-новата им песен и видеоклип озаглавен „I Love My DJ”.
Повече снимки и видео от турнето им в китай можете да намерите в официалната страница на групата  www.deepzoneproject.com
...а кратко видео заснето от сцената може да се гледа от този линк: http://vbox7.com/play:58c8cf3ae0

Няма коментари:

Публикуване на коментар