петък, 10 юни 2011 г.

H.M.S.U. и тази година водят звезди от световната дръм енд бейс сцена на SPIRIT of Burgas

Дръм енд бейс легендите Shy FX и Stamina MC ще се появят на 13 август, във втората фестивална нощ за един истински BECK’SPERIENCE

Тази година плажът в Бургас ще приеме един от пионерите, развили и променили джънгъл/дръм енд бейс музиката – Shy FX. EMI и Warner са само част от големите лейбъли, повярвали в силата на Shy FX да продуцира музика, оставаща във времето. Английският дръм енд бейс гуру има повече от 20 години на сцената и над 350 реализирани проекта, сред които превзелите редица класации хитове “Original Nuttah”, “Bambata”, “Shake your Body“, “Everyday”, “Feelings” и други. Важно е да се спомене, че Shy FX продуцира голяма част от музиката на Dizzie Rascal за албумите “Maths and English“ и “Tongue N Cheek”. През последните няколко години лейбъла му Digital Soundboy Rec. даде път на една нова вълна от артисти като Breakage, Benny Page, Jenna G, Caspa, Benga и др. Това затвърди мнението, че Shy FX е една от най-значимите фигури в Британската денс музика – мнение, споделено и от престижното музикално издание DJ magazine.

Заедно с него на главната сцена на SPIRIT of Burgas ще се качи един от дръм енд бейс майсторите на микрофона – Stamina MC. Гласът от хитовете LK (заедно с DJ Marky), Hypercaine (заедно с DJ Fresh), Only Human (заедно с Dub FX) са само част от причините, обещаващи нощта да се превърне в истинско Beck’sperience изживяване.

През последните три години от провеждането на фестивала, участието на H.M.S.U. се превърна в повече от традиция. Организацията, доказала се, като институция на локалната дръм енд бейс сцена успя да превърне всяко едно от предишните си участия в същинска еуфория за българските меломани. Не случайно Andy C обяви миналогодишното си участието в Бургас за „Най-Доброто Събитие на 2010“ при представянето му в класацията за топ 100 DJ. Артисти като Pendulum, LTJ Bukem и Subfocus доказаха, че са повече от подходящо допълнение на всяка една звезда от световна величина и препълваха плажа по време на всички издания на фестивала.

БИЛЕТИ:
Все още може да купиге промобилети:
3-дневен промо билет: 99 лв. (50 еurо)
Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар