понеделник, 19 декември 2011 г.

За Импулса и Живота

Сдружение за съвременно изкуство и култура „Различният поглед” представя: Първа самостоятелна изложба на Мария Иванова „За Импулса и Живота”. Откриването ще бъде в навечерието на Коледа на 23.12.2011г. от 18:00 часа на второ антично ниво в „Империя”, ул."Д. Наумов" 70.

Мария Иванова е на 39 години, родена в град Монтана, живее и работи в гр. Стара Загора, практикува рейки и е участвала в семинари по семейни констелации. Авторката на изложбата е една от активните артисти включили се доброволно в Ежегоден младежки фестивал на изкуствата – Различният Поглед 2011, представяща арт работилница със декопажна приложна техника. По повод на първата си самостоятелна изложба, тя сподели следното: “Рисуването започна изведнъж след дълъг път на търсене на моето призвание. Започвайки да рисувам разбрах колко е важно да следваш своята собствена посока на живота. Вървейки съзнателно срещу себе си, се научих, че най-ценния дар, които имам е уникалното творение, наречено Живот. Процесът на трансформация е труден и болезнен, но нищо не може да се замени с усещането за безкрайния поток на Живота, който във всеки един момент ни предоставя онова, което ни е необходимо.”

Изложбата включва 15 картини, заредени с енергията на Мария, но и споделени, така всеки би могъл да преоткрие и усети нещо лично, и би отнесъл със себе си в Коледната приказна нощ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар