четвъртък, 22 декември 2011 г.

12-часово коледно парти и шест диджеи за Нова година от Yalta Club

За първи път, точно на 25-ти декември, София ще има своето истинско коледно парти. Организатор на събитието е Yalta Club, а мястото - най-голямата зала в България „Арена Армеец”. След супер успешното тазгодишно издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас – Solar Summer Festival, на 25-ти декември родните фенове могат да очакват поредното парти от световна величина със зимното издание на фестивала - Solar Christmas 2011.

За целта зала „Арена Армеец” ще е напълно преобразена с над 200 кв.м. видео стени, специална декорация и невероятно светлинно шоу. Музикалната селекция е поверена на иконата на съвременната хаус музика Mark Knight, който пристига от Острова с една от звездите на супер успешния си лейбъл ToolRooms Records - D.Ramirez. По традиция зад пулта те ще са в компанията на българските си колеги Liubo Ursiny и Juan Alvarez. Специални гости на Solar Christmas ще са и два супер робота Kryomаn, които ще разгърнат на сцената могъщата си мутифункционалност – множество LED екрани, 100 MW лазери и специална пиротехническа система.

Гостите на Solar Christmas ги очакват много изненади, сред които огромна синя елха, направена от над 500 бутилки Tuborg и специален стайлинг корнер, където екипите на J&B ще преобразят всеки желаещ в актуалните цветове за вечерта-жълто и червено, в унисон с етика на световното парти уиски. Фото екипите на J&B ще увековечат този паметен момент. На място ще бъдат тествани и музикалните способности на гостите в търсене на съавтори за българско клубно парче на проекта City Remix (www.cityremix.bg).

Централният вход на зала „Арена Армеец” ще бъде отворен в 23 часа, а на сутринта Solar Christmas ще принесе магията на Коледа в Yalta Club с ексклузивно сутрешно афтър парти с Mark Knight.

Парти маратонът ще продължи на 31-ви декември, когато Yalta Club ще посрещне новата 2012 г. с шест от най-добрите български диджеи, многократно доказали, че не отстъпват по талант пред световните величия. В звездната комбинация на новогодишната нощ участие ще вземат Liubo Ursiny, Juan Alvarez, Nick Nikolov, Valdy, Sono Di Vayo и Deep Laid. Допълнителна зала, много ефекти и специална декорация, вдъхновена от предстоящата година на Дракона според китайски календар, ще посрещне гостите в клуба.

Билети за двете събития са вече пуснати в продажба в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg, както и на бара в Yalta Club.

Няма коментари:

Публикуване на коментар