сряда, 11 май 2011 г.

Диджейски сет ще подгрее концерта на изящния тенор Raul Midón на 13-ти май

Фаталният петък 13-ти, този месец спокойно може да бъде определен за празник на родните меломани. Причината затова е само една – гостуването на изящния тенор Раул Мидон (Raul Midón), който вижда света не чрез очите, а през душата си. 

Той пристига у нас по покана на серията от събития Reel Feel, които се провеждат в Sofia Live Club с подкрепата на ирландското уиски Bushmills.

Вечерта ще започне с диджейски сет на основните виновници за всички събития на Reel Feel - Funkusion и Макора, които многократно вече са доказали вкуса си към качествената музика и забавление. И след като подобаващо подгреят публиката, към 22.30 часа на сцената ще се появи и самия Раул Мидон. 

Останал сляп още като бебе, Раул избира пътя на музиката, вдъхновен от баща си, който е аржентински фолклорен танцьор. Музикалната си кариера започва като бекинг-вокал на латино и поп сцените с изпълнители като Хулио и Енрике Иглесиас, Шакира и Рики Мартин. През 2005 година излиза дебютният сингъл на Раул Мидон „State of Mind”, който му донася огромна слава и му отваря вратите към големите сцени на света. Четири години по-късно наяве е третия му албум „Synthesis”, в който той разкрива цялата си страст и креативност.

Често сравняван  с Рей Чарлс, Нат Кинг Коул, Стиви  Уондър и Дони Хатауей, Раул Мидон  си остава един рядък оригинал. 

Чувственият тенор, поразяващият перкусивен китарен  стил, в който той умело смесва фламенко, джаз, соул, фолк, R’n’B, поп и латино елементи, както и умението му да преобразява гласа си в различни инструменти, превръщат всяко изпълнение на Raul Midón в един малък празник на изящните хармонии и мелодии. 
Благодарение  на Reel Feel този празник ще се случи и в Sofia Live Club на 13-и май в Sofia Live Club. Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии от вечерите в Sofia Live Club, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg. Не пропускайте да следите за актуална информация и в Twitter профила twitter.com/reel_feel или на страницата във Facebook - sn.im/reelfeel.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар