понеделник, 2 май 2011 г.

Последното турне на Ja Rule преди да влезе в затвора започва от София!

Легендарният Хип Хоп изпълнител избра столичния клуб Spacer за отправна точка на последното си турне преди да излежи двугодишна присъда за притежание на незаконно оръжие и забранени вещества.

Ja Rule и екипът му кацат в София, в деня на концерта (4 Май) направо от Ню Йорк. Очакванията за концерта са големи, тъй като само месец след концерта си в България той ще трябва да се върне в САЩ и да се предаде на властите. Присъдата му влиза в сила от 8 юни. Съдът му даде отсрочка, за да може да запише новия си албум и да реализира последното си турне.

Джефри Аткинсън, както е истинското име на рапъра идва по покана на Big Sha, а концерта ще се състои в рамките на Хип Хоп партитата "All School Hip Hop League". На сцената в клуб Spacer освен Ja Rule и Big Sha ще видим и най-добрият български Хип Хоп DJ за 2010 година-DJ Swed Lu.

Организаторите на концерта: клуб Spacer, Big Sha и Blast Off Ideas Management съобщават, че част от личните изискванията на Ja включват 7 бутилки шампанско Dom Perignon, изтънчена кухня без свинско месо и Playstation с различни игри!

Билетите за шоуто в клуб Spaces струват 45 лв. и могат да бъдат закупени от разпространителската мрежа на Ticketpro.bg.

Ja Rule на живо в София! 4 Май, клуб Spacer, централен подлез на НДК, начало 23ч.

Линк към личното видео обръщение на Ja Rule към бълграските си фенове:

http://www.youtube.com/watch?v=LvcC0inRxM8&feature=related

Видео спот:

http://www.youtube.com/watch?v=gHCZ8w0XtWA&feature=related

Няма коментари:

Публикуване на коментар