четвъртък, 8 декември 2011 г.

Коцето Калки стана художник

Неизчерпаемият и вечно търсещ музикант, певец, актьор, дентист и пътешественик Коцето Калки има ново предизвикателство. Дни преди рождения си ден той обяви, че е на път да покаже първата си изложба с акварели, които рисува от няколко години, но все още не е показвал на широката публика. Коцето се вдъхновил в Созопол и повечето му картини изобразяват картини от красивия ни южен курорт.

Коцето ще отпразнува рождения си ден в събота – 9 декември - с концерт с група „Медикус” в Арт клуб ресторант „Жреци на музите” в Студентския град в София. Публиката ще има възможност да чуе любими песни на легендарната група от миналото, както и световни хитове. Вечерта ще завърши с караоке, което ще води самият Калки.

Преди празниците музикантът се стяга за работно пътуване в суровата руска република Карелия, но си мечтае за любимата си дестинация – Бали. Възнамерява да отиде и във Филипините, където да проучи практиките на местните лечители. Коцето е силно впечатлен от умението на някои хора там да правят безкръвни операции само с ръце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар