четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Yalta кани всички свои приятели на 20-тия си рожден ден

Yalta кани всички свои  приятели на 20-тия  си рожден ден 

Първият и  най-добър клуб в България – Yalta празнува 20-годишен юбилей този уикенд. И както традицията повелява празненствата ще са двудневни, защото трудно може в една вечер клубът да събере всички свои приятели от 20-годишната си история. Да, всички те са на различна възраст, но от една и съща отличителна „ялтенска порода” или с други думи казано готини, модерни хора, които обичат да се забавляват.
Но кое  направи Yalta най-успешния български клуб? Освен страхотната публика, качествената селекция от гостуващи имена, разбира се, това са резидентите на клуба. Именно те са хората, които през годините определяха пулса на клуба и придаваха специфичния дух на това място. Затова и в петък, 25-ти февруари, зад пулта ще застанат едни от най-емблематичните резиденти на Yalta за тези 20 години. Музикална разходка във времето са ни подготвили Gorgio B. и Vasquez, а от клуба обещават още много изненади и подаръци за всички гости на рождения ден.
Вярна на стила  си, за втората вечер от тържествата Yalta е поканила един от най-актуалните диджеи на световната музикална сцена - големият Feddе le Grand. Холандският топ диджей пристига с цял арсенал от разбиващи парчета, някак си естествено допълващи заканата му - „Направо ще ви побъркам от танци, може да сте сигурни.Това ще бъде нощ, която всички ще запомним!”.
Повече от сигрно е, че това ще е най-щурия рожден ден, за който подаракът е само един - вашия глас за Yalta в класацията Топ 100 на най-добрите клубове в света -http://www.top100clubs.com/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар