четвъртък, 10 февруари 2011 г.

Reel Feel дава шанс на трима да спечелят билет за Zero 7

Reel Feel дава шанс на трима да спечелят билет за Zero 7  
Китаристът  Raul Midón e следващата изненада в програмата на Reel Feel през май
 

Както вече стана  ясно, на 25-и февруари мечтата на мнозина да се докоснат до звука на Zero 7 ще се сбъдне с помощта на Reel Feel и едната половина от дуета Sam Hardaker, който ще ни пренесе в своя музикален свят от сцената на Sofia Live Club. За онези, които обичат не само Zero 7, но и наградите, Reel Feel дава възможност на трима да спечелят безплатен билет за вечерта. 
Условието е да напишат  „Искам да спечеля билет за Zero 7 DJ Set!” на страницата на събитието в новия уебсайт на Reel Feel на адрес www.reelfeel.bg, като използват e-mail, Фейсбук или Туитър профила си за контакт. Два дни преди 25-и февруари, чрез случайно теглене, трима от участвалите ще получат безплатен билет за една Zero 7 вечер, изпълнена с много красиви звуци, танци и усмивки.
Поводите за усмивки  обаче не свършват до тук, защото Reel Feel продължава да поднася приятни изненади в програмата си, която през май ще предложи на софийската публика среща с вокалиста, китариста и композитора Raul Midón. След ударните The Nextman на 26-и март и ню-диско корифеите Ashley Beedle & Todd Terje на 15-и април, на 12-и май идва ред и на нюйоркчанинът, който вижда света не през очите, а през душата си. 
През 2006 година дебютният  му сингъл „State of Mind” му донася огромна слава и отваря вратите към големите сцени на света и цели три албума от тогава досега. Чувственият тенор, поразяващият перкусивен китарен стил, в който той умело смесва фламенко, джаз, соул, фолк, R’n’B, поп и латино елементи, както и умението му да преобразява гласа си в различни инструменти, превръщат всяко изпълнение на Raul Midón в един малък празник на изящните хармонии и мелодии. Благодарение на Reel Feel, този празник ще се случи и в Sofia Live Club на 12-ти май с подкрепата на ирландското уиски Bushmills. Билети за вечерта могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim на цена от 20 лв., като в деня на събитието, на входа, цената ще е 25 лв.
Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии от вечерите в Sofia Live Club, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg. Не пропускайте да следите за актуална информация и в Twitter профила twitter.com/reel_feel или на страницата във Facebook - sn.im/reelfeel. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар