четвъртък, 4 ноември 2010 г.

SPIRIT of Burgas с номинация и за European Festival Awards

SPIRIT of Burgas с номинация и за European Festival Awards

След като стана ясно, че SPIRIT of Burgas е един от 10те номинарани за Best Overseas Festival на UK Festival Awards, благодарение на многото гласове, дадени за него, новата добра новина е, че фестивалът има номинация и за EUROPEAN FESTIVAL AWARDS. Тези награди се провеждат за втора поредна година и ще бъдат връчени на 12 януари 2011г. в холандския град Грьонинген.

SPIRIT of Burgas е номиниран в категорията BEST MEDIUM SIZED FESTIVAL. Миналата година фестивалът получи номинация в същата категория на European Festival Awards.

Този път той се състезава при първоначалната селекция с още 68 европейски фестивала в съответната категория. За да премине в шорт лист фазата на номинираните е напълно достатъчно просто да дадете своя глас за него на http://eu.festivalawards.com. А дали това ще се случи, ще разберем след 23.11.2010г. Попадне ли в следващата фаза, SPIRIT of Burgas ще има шанса да се бори за награда до 8.12.2010г., когато окончателно ще приключи гласуването.

Освен, че давайки своя вот за SPIRIT of Burgas в EUROPEAN FESTIVAL AWARDS увеличавате шансовете на най-мащабния български фестивал да се нареди сред победителите, увеличавате и собствените си шансове да грабнете 2 билета за всички наградени фестове. Така, ако SPIRIT of Burgas спечели, от една страна, ще бъдете част от събитието през 2011г. без да давате пари за билет, а от друга страна ще допринесете за утвърждаване на имиджа на страната ни пред европейската музикална, меломанска и културна общност.

„Приемаме тази, втора поред номинация за Spirit of Burgas, за изключително признание за усилията на целия екип - организаторите и техните партньори, направили възможно това наистина уникално музикални събитие”, коментира Василена Даскалова – бранд мениджър на Beck’s в Каменица АД. Тази година немска марка бира номер едно в света партнира на третото и най-успешно до момента издание на фестивала. Екипът на Пивоварната също призовава музикалните фенове да дадат своя глас в подкрепа на номинацията на Spirit of Burgas за BEST MEDIUM SIZED FESTIVAL. „Гласувайки, всички ние не просто увеличаваме шансовете да получим тази награда. Паралелно с това подкрепяме едно още по-силно и успешно следващо издание на този наистина уникален за страната ни летен музикален фестивал”, допълва Василена Даскалова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар