петък, 11 ноември 2011 г.

Куц и Клец feat. Lexus „Future”

Режисьор на видеото – Алекс Борназ


Свежото рап дуо КУЦ И КЛЕЦ се появяват отново в ефира с видео към песен-колаборация с уникалния глас на LEXUS от TRI O FIVE, посветена на природата, заобикалящата ни среда и отговорностите ни като граждани. В новия клип към песента „Future” момчетата ни призовават да се вслушаме в техните слова за един по-добър свят. Двамата рапъри ни поднасят недотам рапърската тема, редейки рими с вокалиста на TriOFive, Майкъл Флеминг - Lexus.

Видеото е заснето набързо и непредвидено в началото на септември. За съжаление, поради професионални ангажименти Майкъл не успява да се включи в процеса, но това ни най-малко не се отразява на въздействието от великолeпните припеви в парчето на фона на планински гледки от родината. Клипът е стилна смесица от красиви пейзажи, шокиращи автентични кадри на природни бедствия и преплетени с римите на КУЦ И КЛЕЦ малки намигвания от режисьорска страна. Зад камерата са старите другари на КУЦ И КЛЕЦ - Алекс Борназ, Богомил Русев, операторите Къци Първанов и Павел Баев (“Mista P” от групата X-Team), а цялостната работа по инструментала на „Future” е поверена в ръцете на Васил Митрев (Startera от X-Team) .

КУЦ И КЛЕЦ са на сцената от сравнително скоро, но хитът "Politix" ги изстреля директно в едни от челните места на най-слушаните песни с политическа тематика. За да затвърдят имиджа си на хитови изпълнители, рап дуетът засне видео към песента "Още едно мохито", който също бе високо оценен и от зрителите на телевизия The Voice. Социални, различни и неподправено свежи, момчетата не спират да изненадват публиката, избягвайки от установеното рап клише да се пее предимно за жени, скъпи коли и омраза към системата.

В предстоящия албум на КУЦ И КЛЕЦ взимат участие изпълнители като: Big Sha (Мишо Шамара); рапърът DVD; X - TEAM; Хората от гетото; Ваня Щерева; Гурко (Анимационерите); Наталия (Star Academy); Лео (Биг Брадър 2).

Няма коментари:

Публикуване на коментар