вторник, 4 октомври 2011 г.

Ерос Рамацоти е сред поканените ВИП гости за концерта на POOH в България

Италианският  певец е един от най-големите фенове и близки приятели на групата

Италианския певец Ерос Рамацоти и съпругата му Марика ще получат специална покана за концерта на POOH в България, сподели в интервю пред радио Класик ФМ мениджър и представител за Европа на легендарната група – Яна Янчева. В деня на концерта, 28 октомври, италианският идол на хиляди млади девойки има рожден ден. Той е един от най-големите фенове и близък приятел на членовете на бандата. Яна Янчева споделя още, че за любителите на италианската музика предстои голяма изненада в деня на концерта в зала 1 на НДК.

Особено внимание сред феновете на POOH в Европа предизвика новината, че групата ще излезе на една сцена с Класик ФМ М-Тел оркестър. Музикантите не са свирили в съпровод на симфоничен оркестър повече от 20 години. Десетки италиански почитатели на бандата предпочетоха да си купят билети за концерта им в София, въпреки че POOH провежда турне и в родната си страна.

„Такова събитие  не се случва всеки ден. Този концерт  е ексклузивен и много специален. За мен е голяма чест, че ще се случи  именно тук, в моята родна страна. Последно такова шоу POOH са правили в Токио преди повече от 20 години“, споделя Яна Янчева. „Организацията е изключително сложна, но гарантирам, че феновете в София ще преживеят нещо наистина невероятно“.
Билети за концерта на POOH на 28 октомври 2011 в София, могат да бъдат закупени на цени от 40 до 60 лева в билетния център на НДК и онлайн на страницата на ticketsbg.com. Всеки, закупил абонамент за концертните цикли на „Кантус Фирмус“ – „Музиката на Америка“ и „Светлин Русев и приятели“, получава 50% намаление от цената на билета на концерта на POOH.

Няма коментари:

Публикуване на коментар