вторник, 4 октомври 2011 г.

Американска легенда избра БГ диджеи


Култовият нюйоркски  диджей и носител на „Грами”  – Роджър Санчес (Roger Sanchez) избра да включи българско парче в новото издание на световното му радио шоу - „Release Yourself” което при нас се излъчава само по радио NOVA, на 101. 7FM.

Песента е в стил прогресив хаус с бългасрки фолклорен  мотив и е дело на едни от най-активните  ни диджеи и продуценти – Dian Solo и Startrax – двамата част от групата Deep Zone Project. Вокалите са изпяти от Lady B която двамата диджеи вкарват в ново хаус амплоа.

Всъщност това е  втори трак на Deep Zone който Roger Sanchez включва в радио шоуто си.

Преди 5 години той  избра песента им  “Mystika” (с фолклорни напеви изпяти от Нина Николина)  измежду стотици интернационални продукции които му се изпращат всеки ден като анонсира, че е очарован от магнетичната енергия на денс музиката която идва от България.

Двамата диджеи не крият  радостта си и споделят:

„Наистина много  сме щастливи от тази новина и се радваме, че българска продукция  ще звучи в едно от най-слушаните радио предавания в света което се е превърнало в барометър за най-доброто от съвременната денс музика. Благодарим на екипите на радио NOVA и БГ РАДИО за съдействието това да стане реалност. Това парче показва нашите истински клубни корени и няма нищо общо с това което правим в другия ни проект - Deep Zone който сме ориентирали към по-комерсиалната поп денс музика. ”

В момента целия  екип на най-успешния ни експорт в  този стил работи по секретен музикален  проект който групата обещава  да изненада всички – съвсем скоро.

Чуй парчето на Dian Solo & Startrax – “Ethnika” (feat. Lady B) с анонса на Roger Sanchez от тук:


Няма коментари:

Публикуване на коментар