петък, 18 март 2011 г.

SPIRIT OF BURGAS СЕ РАЗРАСТВА ИЗВЪН ТРИТЕ ФЕСТИВАЛНИ ДНИ В БУРГАС

Най-мащабното лятно музикално събитие на България ще стартира през 2011 година с две големи вълни от подгряващи фестивала партита в цялата страна, които ще преминат под BECK’SPERIENCE, музикалната платформа на немска марка бира номер едно в света - Beck’s.

Водени от успеха на миналогодишното трето издание на фестивала и амбицията да се разшири и затвърди, SPIRIT of Burgas с подкрепата на Beck’s, марката на избора, тази година излизат извън рамките на трите фестивални дни и в средата на март тръгват на клубно турне из цялата страна. То ще подгрее голямото събитие на Централния плаж в Бургас на 12, 13 и 14 август 2011 г.

Партита ще дадат възможност на почитателите на хубавата музика да изживеят отново емоциите от изминалото лято и да се настроят за предстоящия сезон, благодарение на Beck’s, марката чиято философия е да предлага уникални изживявания на почитателите си. Благодарение на музикалната си платформа BECK’SPERIENCE, марката е част от пулса и емоциите на прогресивно мислещите млади хора и продължава да бъде близо до феновете, като им дава възможност за по-пълни и ценностни забавления.

Клубният тур CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR ще протече в две вълни – пролетна и лятна. Първата стратира от първия ден на пролетта – 22 март. Втората вълна ще обхване част от май и месец юни.

По време на партита ще звучи музиката на артистите, участвали в изминалите издания на фестивала, както и тези, които ще се появят на таз-годишния SPIRIT of Burgas. DJ сетове от резидентите на CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR – DJ Fozzy и Мартин от club Stroeja, ще пренесат клубната публика в спомени от случилото се на морския бряг на Бургас в горещите августовски нощи на 2008, 2009 и 2010г. и ще подгреят за голямото събитие на 2011 г. Специален гост на партитата ще е DJ Darkstep, съпътстван от MC Negy от прочутия лейбъл ILLMATE.

В началото на пилотното парти, на 22 март, в клуб Строежа, програмният директор на SPIRIT of Burgas – Иван Вълков, ще е на разположение да отговаря на всякакви въпроси на публиката. Така всеки, който е любопитен да научи повече подробности от кухнята на събитието, е добре дошъл в 21ч. на 22 март в клуб Строежа в Студентски град в София, за да се срещне лично с Иван Вълков.

Участниците в клубния тур ще имат уникалния шанс и да спечелят награди от любимата марка бира - Beck’s.

По време на всяко парти ще се разиграва томбола, в която ще може да участва всеки, закупил си билет за партито. Наградите от томболата ще са безплатни билети за трите фестивални дни – на 12, 13 и 14 август.

Важна част от първата вълна на CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR ще е избора на едно момиче или момче, което да влезе в ролята на първия TV Presenter на фестивала. В качеството си на такъв, избраника ще има уникалната възможност да се присъедини към екипа на SPIRIT of Burgas и да бъде част от фестивалната атмосфера. Той или тя ще получи достъп до бекстейдж зоните на музикалното събитие и ще има шанса да разговаря с артистите. Задачата на победителя в кастинга за TV Presenter ще е да отразява таз-годишното издание на фестивала заедно с видео-екипа на събитието. Детайлите около правилата и условията за участие в кастинга са публикувани на официалната Facebook страница и на сайта на фестивала www.spiritofburgas.com. Изборът на ТV Presenter ще се провежда именно по време на първата серия от клубни партита, а те ще минат през следните клубове в страната:

22-ри март, вторник - София - Строежа

25-ти март, петък - Благоевград - Underground

26-ти март, събота - Банско - Base Camp

8-ми април, петък - Пловдив - Петното

9-ти април, събота - Сливен – Тангра

16-ти април, събота - Габрово - Faces

21-ви април, четвъртък - Стара Загора - Paralaks

22-ри април, петък - Бургас - Bizarre

23-ти април, събота - Варна - Vintage 33

* * *

БИЛЕТИ:

Специални 1000 промобилета:

3-дневен промо билет: 99 лв. (50 еurо)

Старт на продажбите на промобилетите: 21 март 2011г.

Край на продажбата на промобилети: до изчерпване на количеството от 1000 билета.

Предварителна продажба:

1-дневен билет: 50 лева (25 euro)

3-дневен билет: 120 лева (60 euro)

3-дневен билет за къмпинга – 30 лева (15 euro)

По време на фестивала:

1-дневен билет: 60 лева (30 euro)

3-дневен билет: 140 лева (70 euro)

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар