вторник, 22 март 2011 г.

Чили избира момиче за новия видеоклип на Ивайло Колев!!!

"Искаш ли да се превърнеш в звезда! Участвай в Concurso Evailo и стани главно действащо лице в новият видеоклип към хитът на Evailo El Mundo Moderno!" . Под този надслов една от националните телевизии в Чили организира риалити шоу, в което ще бъде избрано момиче за видеоклип на българския певеца. Интересът към Ивайло Колев не е случаен. През 2010, в продължение на шест месеца той пребивава в Чили, участва в няколко големи концерта в Латинска Америка. Макар сега да е далеч от Южно-Американският континет вниманието към него не стихва.

Конкурсът е замислен изключително оригинално. Всяка кандидатка може се запише към организираната група Concurso Evailo в социалната мрежа Фейсбук, където феновете гласуват и избират най-атрактивните. Всеки ден от седмицата от 23.30 местно време момичетата гостуват в продължаващото три месеца предаване "Es lo que Hay". То се излъчва от телевизионния канал Mas22 www.mas22.cl , за да представи пълноценно момичетата и да убеди зрителите в достойнствата им.

Песента El Mundo Moderno на Evailo е на път да се превърне в един от най-слушаните хитове на 2011 в Чили, а конкурсът е "заразил" темпераментните латиноамериканци. Доказателство за това е разразилата се във Фейсбук сериозната битка за избор на фаворитка от 20-те кандидатки. Вече са гласували над 4000 потребители. Броят на мераклиите да дадат своя глас непрекъснато расте. Българите също могат да се включат в тази надпревара с мнение и глас.

El Cantante Bulgaro (Българският певец), както всички наричат Ивайло няма да спре дотук. Той работи по записите на албум на испански, съчетаващ модерен поп с горещи латино-ритми и няколко чувствени балади Планира да представи проекта си и извън рамките Чили.

Няма коментари:

Публикуване на коментар