сряда, 24 август 2011 г.

30 български музиканти ще излязат на сцената с POOH през октомври


Концертът в България е част от световното турне на бандата, на което ще представят новия си албум 

30 ще бъдат  музикантите от оркестъра на  Класик ФМ, които ще излязат на сцената с италианската рок група POOH на 28 октомври в зала 1 на НДК. За първи път от много време насам, италианските легенди ще свирят пред публика под акомпанимента на симфоничен оркестър. След 30 години, бандата отново гостува в България по покана на „Кантус Фирмус“ и радио Melody. Тя включва страната ни в есенно-зимното си турне като една от малкото европейски държави. Освен новия си албум DOVE COMINCIA IL SOLE („Където слънцето изгрява”), POOH ще представят някои от най-емблематичните си хитове през годините – Uomini soli, Rotolando respirando, Linda, Un grande amore и др.

Като истински „аристократи“ членовете на групата  са единствените музиканти в Италия с частен самолет и собствен замък. Той е разположен на 100 декара в една от най-високите части на италианските Алпи, на територията му свободно тича стадо от 20 расови коне. Това е и мястото, където през последните години POOH черпят вдъхновение и записват своята музика.

„Този замък  е единственото място, на което се чувстваме изцяло самите себе си. Той е напълно изолиран от света, няма дори интернет, нито телевизия. Единствената ни връзка с него са мобилните ни телефони. Няма нищо по-красиво и вдъхновяващо да наблюдаваш девствената природа наоколо. Именно тук се ражда идеята и за най-новия хит на POOH – Dove comincia il sole („Където слънцето изгрява”), в чието видео може да се види замъка.

Билети за концерта на POOH на 28 октомври 2011 в София, могат да бъдат закупени на цени от 40 до 60 лева в билетния център на НДК и онлайн на страницата на ticketsbg.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар