вторник, 2 август 2011 г.

10 000 откриха Solar Summer Festival с Tiesto

„Епична нощ” – така обявеният за „най-велик диджей на всички времена” Tiesto описа на милионите си фенове в социалните мрежи емоцията от откриването на Solar Summer Festival в събота.

Въпреки проливния дъжд, изсипал се над Слънчев бряг малко преди да започне фестивала, 10 000 фена на електронната музика се събраха на емблематичния за мултимедийното шоу на Tiesto. Холандската супер звезда отново омагьоса родните фенове и с 5-часов сет, гарниран с много лазерни и димни ефекти, потопи екзалтираната публика в уникалния си саунд. Посрещайки изгрева на морския бряг с неспирни танци, Tiesto развя българския флаг, сложи автограф върху слушалките си и ги хвърли в публиката. Така той отправи предизвикателство към своя най-голям съперник за фенската любов – Armin van Buuren, който ще закрие Solar Summer Festival на 11-ти август. Преди това обаче гости на фестивала ще бъдат други любимци на родната публика.

На ти 5-ти август парти маратонът ще продължи с двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire, които за първи път у нас ще видим на една сцена. Следващата вечер на три пулта един до друг ще застанат парти иконите Mark Knight, Martin ten Velden и Fedde le Grand. И докато първите двама традиционно посочват именно участието си на Solar за свое най-добро парти за годината, включването на Fedde le Grand в звездната им компания ще направи вечерта още по-невероятна. За следващия уикенд организаторите на фестивала пускат специални комбинирани билети за двете партита, които ще се продават в Слънчев бряг на цена от 50 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар