сряда, 27 юли 2011 г.

Solar Summer Festival 2011 започва този уикенд на Слънчев бряг

Yalta Club ще събере най-големите имена от световната електронна сцена в своето лятно турне Solar Summer Festival, което стартира този уикенд в Слънчев бряг.

За 10-тото юбилейно издание на фестивала от клуба са подготвили четири мега партита, които ще превърнат Слънчев бряг в най – горещата парти точка на Балканите в периода 30-ти юли – 11-ти август. Домакин на събитията ще бъде Cacao Beach. По традиция, звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

Тази събота, 30-ти юли, началото на Solar Summer Festival ще постави обявеният наскоро за „най-велик диджей на всички времена” - Tiësto. Той се завръща на Solar след като през 2009 г. направи невиждано до тогава у нас мултимедийно шоу. Тази година холандската мега звезда си е поставила още по-амбициозни планове за своето изпълнение. Огромна сцена ще се извиси на плажа на Cacao Beach, а специални лазери, доставени от чужбина и 6 оръдия за дим ще потопят родните фенове в уникалния саунд на Tiësto. С гостуването си у нас Tiësto ще представи новия си албум „CLUB LIFE - Volume One Las Vegas”, чиято премиера бе през април.

Следващият петък, 5 юли, парти маратона на морето ще продължи с двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. На следващата вечер, 6-ти август, парти щафетата ще поемат 3-ма безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Финалът на 11-ти август на Solar Summer Festival е запазен за рекодьора по титли диджей № 1 за последните четири години – големият Armin Van Buuren. Той пристига с новоизгряващата американска звезда Blake Jarrell, който ще подгрее публиката за световния любимец.

Така с гостуването у нас на Tiësto и Armin Van Buuren, 10-тото юбилейно издание на Solar Summer Festival ще събере двамата най-титуловани и едновременно с това най-големи претенденти за фенската любов диджеи в света.

За да научавате първи новините за Solar Summer Festival, присъединете се към нас във Фейсбук на http://www.facebook.com/#!/yaltaclub и преглеждайте сайта на фестивала www.solar.yaltaclub.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар