петък, 20 май 2011 г.

Sublime в Солун, билетите са в продажба!

Култовата калифорнийска група Sublime ще свири в гръцкия град Солун на 15-ти юни, само на 300 километра от София. Едва ли ще има по-добър шанс да ги видим някога, така че вече билети могат да бъдат закупени и от България. От днес те се продават в магазин Corporide (София, ул. "Хан Аспарух" 53, понеделник-петък от 10:30 до 20:00 часа, неделя от 13:00 до 18:30 часа), а за тези които не могат да уцелят работното време на магазина - бар Петък (София, бул. "Васил Левски" 67). Освен това билети са налични и онлайн за поръчки от цялата страна от www.corporide.com (поръчай от тук http://www.corporide.com/products/view/3206/176) и www.hcspirit.com (поръчай от тук - http://hcspirit.com/store/item/magazin-bilet-sublime11.html).

След повече от 13 години пауза, през 2009-та групата започна отново активната си дейност заедно с новия си вокал Rome. Това е едно от малкото участия на Sublime в Европа, като заедно с тях ще свирят и добре познатите у нас 63 High. Домакин на концерта ще бъде откритият клуб "Mylos Babilovia" (http://www.mylos.gr/), а билетите са с цена 45 лева.

До броени дни ще има информация и цени за директен двупосочен транспорт до концерта и обратно, осигурен от организаторите на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар