четвъртък, 21 април 2011 г.

SPIRIT OF BURGAS НАПЪЛНИ КЛУБ И НА НАЙ-ГОЛЯМОТО СИ ПОДГРЯВАЩО ПАРТИ

В сряда вечер клуб *MIXTAPE 5* се напълни от фенове на фестивала по време на най-голямото парти от първата вълна от подгряващото клубно национално турне на SPIRIT of Burgas

Снощи, на 20 април 2011г., в столичния клуб *MIXTAPE5* (бул. България 1, подлез „Галерия”). с много разнообразна музика и изпълнения на живо, протече най-голямото парти от CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM-UP TOUR.

На този подгряващ SPIRIT of Burgas музикален празник бяха раздадени повече безплатни билети за фестивала от което и да е друго подгряващо парти, както и много подаръци от генералния рекламодател на голямото събитие - Beck’s, немска марка бира номер едно в света.

Първите гости на партито бяха посрещнати с музика от предните издания на феста и с хитовете на таз-годишните хед-лайнери Moby, Skunk Anansie и Deftones. Прекрасни спомени от отминали августовски нощи на Централния плаж в Бургас, както и привкус на онова, което ни очаква на 12, 13 и 14 август тази година там, поднесе снощи със сета си DJ DARKSTEP. Прочутият лейбъл ILLMATE, към който той принадлежи, бе представен подобаващо и от останалите си артисти WOSH MC, LOGO5, FARS, JAMEZ BONGG B2B BASHMENT, THE TOP STOPPERS.

Атмосферата се разгорещи, когато пред публиката излязоха супер атрактивните DOKLE & GREESH със своя експлозивен лайф, подкрепени от бийт-боксера SKILLER, както и от ROKOKO. Drum'n'bass и dubstep феновете останаха особено доволни от сета на EXO – представител на друг популярен ъндърграунд лейбъл HMSU, паралелно с това и създател на музикалната платформа Mirizma.

Веднага след като към 2ч. след полунощ беше теглена томболата за безплатните 3-дневни билети за фестивала, в пространството на клуб *MIXTAPE 5* се разля миролюбивата вълна на регето – от пионерите на реге сцената у нас ZionLionz Soundsystem.

И докато на сцената се сменяха артисти с различен музикален облик, на входа на клуба от едната страна непрестанно се виеше опашка от желаещи да влязат на партито, а паралелно с нея нетърпеливи момичета и момчета чакаха своя ред, за да застанат пред камерата на кастинга за TV Presenter на SPIRIT of Burgas. Кой ще бъде избраника, ще стане ясно и след последните три партита от CATCH YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE the SPIRIT OF BURGAS WARM-UP TOUR - на 21 април в Стара Загора, в клуб Paralaks; на 22 април в Бургас, в клуб Bizarre и на 23 април във Варна в клуб Vintage 33.

Няма коментари:

Публикуване на коментар