вторник, 9 ноември 2010 г.

В Yalta club горещи партита до края на ноември

Независимо от капризите на времето, в Yalta club до края на ноември ще е изключително горещо. Причината за това, разбира се, е прецизната селекция, предлагаща микс от световни музикални величия и по нищо неотстъпващите им български артисти.

На 12 ноември е стартът на сезона за добре познатия на всички клабъри лейбъл Drugness relief. Събитието подобно на предходните застава зад кауза, а тя този път е под надслов „Get rid of the fear / Премахни страха”. Специални гости на партито са легендарният John Creamer и най-прогресивният диджей и продуцент на италианската сцена - Marshall. Добавената стойност на купона се крие в изложбата под същия надслов – „Премахни страха“. В нея ще видим известни български личности, дръзнали да споделят и да се заснемат с най – големия си страх.

Датата 19-ти е запазена за едно любимо на българските клъбъри име Sharam, който едва ли се нуждае от представяне. Но все пак. Sharam е DJ-ят, който ремиксира Madona, Rolling stones и Depeche mode. Той продуцира хит след хит, надпреварвайки се с времето и издавайки подкасти почти всяка седмица. Носителят на Грами и на куп още награди отново се завръща в Yalta club на 19 ноември.

Друго съблазнително предложение за следващия ден е "Flashback” с Liubo Ursiny и Vаldy. На 20 ноември двамата DJ ще зарадват посетителите на клуба с любими парчета от последните 10 години до днес.

На 26 ноември ще стартира новата парти поредица - “In Vinyl we trust”. Изцяло нов бранд, който ще се случва веднъж месечно в малката зала Junior Suite. Цялото събитие е плод на фантазията на лейбъла „Love & Happiness music”, който вече години ни прави съпричастни към истинското изкуство, посветено на вярата във винила. Афроритми, бразилски мелодии и истински качествено надграждане на усещането за house ще нахлуят в Junior Suite на тази дата. По същото време в голямата зала ще свири Juan Alvarez, в типичния си заразяващ стил.

Ноември ще завърши с още едно музикално величие - Sander Kleinenberg. На 27 ноември собственикът на „Little mountain recordings”ще донесе своето голямо шоу, съчетание от звук и картина в Yalta club. А българската публика е една от първите, които ще чуят най-новите му парчета само няколко дни след световната премиера на новия му албум Kleinenberg 5K.

Няма коментари:

Публикуване на коментар